עוגת גבינה פירורים בכוס

$(function(){setImageBanner('22480cd5-8434-4d41-9a7c-c973eb47511c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

עוגת גבינה פירורים בכוס


לבצק:
3 חלמונים
100 גרם חמאה
כפית אבקת אפייה
כפית סוכר וניל
2 כפות סוכר

לקרם גבינה:
3 חלבונים
2 כפות סוכר
1 גבינה 5%
תמצית וניל
100 גרם שמנת מתוקה+2 כפות סוכר

אופן ההכנה :
את החומרים לבצק נלוש בעזרת וו גיטרה במיקסר, עד למרקם אחיד.
מחממים תנור ל 160 מעלות.
מרדדים את הבצק לעובי סנטימטר על נייר אפייה ואופים אותו כ 15 דק עד להזהבה.
מניחים להתקרר ומפוררים לפירורים עבים .

מכינים את הקרם:
מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד להיווצרות קצף לבן ומוסיפים את הסוכר.
בעקרה נפרדת מקציפים גם את השמנת והסוכר לקצף יציב.
מקפלים את שתי התערובות יחד בעדינות בעזרת לקקן ומוסיפים להן את הגבינה.

מרכיבים את המנה:
בתחתית הכוס- מניחים שכבת פירורים, מזלפים קרם ומסיימים שוב בשכבה דקה יותר של פירורים.
ניתן לקשט בעלי נענע או בקוביית שוקולד.
שומרים במקרר עד להתייצבות לפחות כ 4 שעות ומגישים. חג שמח


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('aea652d9-ba93-4080-8784-5d924106a7ff','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aea652d9-ba93-4080-8784-5d924106a7ff','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה