$(function(){setImageBanner('c66ea090-f6b5-4f3d-b30b-80d7bcab1edf','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

התירס: צמח ממשפחת הדגנים. התירס מככב בכל סוגי האוכל, הוא משמש כמרכיב עיקרי בסלט, בפשטידות, כמנה עיקרית וסתם כנשנוש, בקיצור: גם טעים וגם בריא.

מצרכים

1 שקית גרעיני תירס

2 יח' בצל ירוק קצוץ

1 גמבה אדומה קטנה

1 גביע קוטג'

1 גביע שמנת חמוצה

200 גרם גבינה צהובה

4 ביצים טרופות

1/2 כוס קמח

1 כף שמן

קורט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  1. שוטפים ומסננים את התירס
  2. מערבבים את כל החומרים יחדיו
  3. משמנים תבניות מאפינס ויוצקים את הבלילה
  4. אופים ב- 180 מעלות כחצי שעה עד להזהבה

סלט תירס במיונז ושמיר

מצרכים

קופסת תירס

1/2 צרור שמיר

2-3 מלפפונים חמוצים

1 גמבה אדומה

3 כפות מיונז

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.

אופן ההכנה

  1. מסננים את התירס
  2. קוצצים את השמיר
  3. חותכים את המלפפון והגמבה לקוביות קטנות
  4. להוסיף מיונז, מלח ופלפל שחור

בתיאבון!


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c6bb5146-3343-4ea1-94e0-c71495924155','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c6bb5146-3343-4ea1-94e0-c71495924155','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה