$(function(){setImageBanner('d68c9111-70e9-4fc5-931e-af8589158212','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
עוגיות מושלגות
מצרכים:
115 גרם שוקולד מריר
15 גרם חמאה
55 גרם ביצים
35 גרם סוכר
15 גרם ליקר תפוז
35 גרם קמח
35 גרם אבקת שקדים
1 גרם אבקת אפייה
כ״מ סוכר
כ״מ אבקת סוכר
$(function(){setImageBanner('e6d7e59c-25bc-4195-a62d-3830ef1943bd','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
אופן ההכנה ;
ממיסים שוקולד וחמאה על בן מארי, אם רוצים פרווה פשוט להשתמש במחמאה.
לאחר שהכל נמס מוסיפים בעזרת מטרפה- ביצים, סוכר, ליקר, ניתן להוסיף גם גרידת תפוז, קמח, אבקת שקדים ואבקת אפייה. מערבבים הכל היטב.
משטחים את המסה על משטח סיליקון בצורת מרובע עד כמה שאפשר - מכניסים למקרר ללפחות שעה.
לאחר מכן חותכים למרובעים קטנים שווים. כל מרובע נגלגל לעיגול ונטבול היטב בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר. נניח במרחקים שווים בתבנית אפייה.
200-180 מעלות - 3-4 דק עד שמתחילה העוגייה להתפוצץ - מוציאים.
הן רכות בהתחלה ואז יתקשו בחזרה. שימו לב לא לייבש אותן :)
בהצלחה :)
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9bada1e5-89ba-4afd-8db5-f6e35203fc0f','/dyncontent/2024/2/26/f4f0d77e-4846-4195-b29d-9e0105dd3737.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9bada1e5-89ba-4afd-8db5-f6e35203fc0f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('68b933f0-9e06-40d0-8f6e-5f73940e25df','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('d205a015-a654-4e78-98fe-2d9a4cd6d6fa','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|