$(function(){setImageBanner('bbe490ec-4207-4a6d-9b23-6a5eb6069974','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

עוגות שמרים

לבצק:

1 ק"ג קמח מנופה

1 חמאה/ מחמאה

2 כפות שמרים יבשים

1 וחצי כוסות מים פושרים

3 ביצים

חצי כוס סוכר

רבע כוס שמן

כף תמצית וניל

 

לסירופ:

2 כפות סוכר

4/5 טיפות תמצית אגוזים

חצי כוס מים

 

תהליך ההכנה:

בקערת המיקסר נערבב ידנית את הקמח, שמרים והסוכר.

לאחר מכן נוסיף את כל שאר החומרים- חמאה/מחמאה, ביצים, מים, שמן ותמצית וניל ובעזרת וו לישה במהירות בינונית – נלוש עד למרקם בצקי אחיד, לאחר מכן נעביר את הבצק לקערה גדולה יותר ונסיים לישה ידנית לבצק אחיד וחלק.

את הבצק יש להניח במקום חמים ולהתפיח כשעה.

לאחר שעה הבצק יכפיל את נפחו, מחלקים אותו ל- 4 חלקים.

כל חלק מרדדים למלבן ומורחים מילוי לטעמנו (שוקולד, חלבה, קינמון, פרג ועוד)

מגלגלים את המלבן שלנו לרולדה, חותכים במרכז וקולעים צמה, מניחים בתבנית אינגליש קייק ומתפיחים כרבע שעה. כך נעשה לכל ארבעת החלקים.

אופים ב 170 מעלות כ 30-40 דק תלוי בתנור שלכם, עד להשחמה.

כאשר הרולדות שלכם בתנור הכינו את סירופ: הביאו את כל המרכיבים לרתיחה עד שאין גרגרי סוכר בקלחת.

כאשר הרולדות שלנו מוכנות, נרטיב היטב בסירופ ונניח להתקרר.

בהצלחה!


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dbfd6964-85a8-44a1-8d9c-a691241ab4c4','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dbfd6964-85a8-44a1-8d9c-a691241ab4c4','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה