פשטידת ברוקולי, בצל וגבינות
$(function(){setImageBanner('86332fac-745f-420a-be4f-ad88928e0f87','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
אין כמו פשטידה מנצחת לארוחה בריאה וטעימה! הפעם נביא לכם מתכון לפשטידת ברוקולי, בצל וגבינות שמכינים בקלות
מצרכים (4 מנות- תבנית מבלנית) 500 גרם ברוקולי 1 בצל
$(function(){setImageBanner('97cb7f91-b9cb-4824-b0c5-9ff42fd46ace','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})2 ביצים 1 קופסת קוטג' / גבינה לבנה 100 גרם גבינת עיזים 200 גרם גבינה צהובה מגוררת 3 כפות שמנת לבישול מלח ופלפל מעט שמן כף קמח כוסמין / קמח לבן אופן הכנה: 1. נחמם מים רותחים בסיר ונחלוט בו את הברוקולי במשך 10 דקות עד לריכוך 2. נחתוך את הברוקולי לפרחים וחתיכות קטנות 3. נחמם תנור ל-180 מעלות 4. נקצוץ את הבצל ונטגן אותו עד שמתרכך ומזהיב 5. בקערה נערבב את חומרי הפשטידה: ביצים, גבינות, קמח, ברוקולי ובצל, נתבל במלח ופלפל לפי טעם אישי 6. נשמן תבנית מלבנית חסינת חום ונשפוך לתוכה את תערובת הפשטידה 7. נפזר מלמעלה מעט גבינה צהובה מגוררת ונכניס לתנור ל-40-45 דקות אפייה עד שמזהיב נגיש לצד סלט ירקות, בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('539b2049-7f09-4f5a-bee6-b5c0f19d21ec','/dyncontent/2024/2/26/f4f0d77e-4846-4195-b29d-9e0105dd3737.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('539b2049-7f09-4f5a-bee6-b5c0f19d21ec','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('f7a33793-542c-4328-98c8-8da1f6db1ccd','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|