חיתוכיות ריבה עם תותים

$(function(){setImageBanner('aa3be1a7-f6ce-4fb3-a0cb-c94bb5223cd4','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

חיתוכיות ריבה עם תותים

לבצק:
כוס וחצי קמח

150 גרם מחמאה קרה חתוכה לקוביות
חצי כוס אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כפות מיץ תפוזים
 
למילוי
צנצנת ריבת תות/פטל או כל ריבה שאוהבים
 
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 160 מעלות - ומשמנים תבנית חד פעמית בינונית
 
את הבצק מכינים במיקסר בעזרת וו גיטרה- מוסיפים את כל החומרים חוץ מהמיץ תפוזים, עד שמתקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים מיץ תפוזים בהדרגה וממשיכים לעבד עד שמתקבלים פירורים גדולים יותר.
 
מעבירים כ 2/3 מהכמות לתחתית התבנית ומשטחים בעזרת הידיים לשכבה אחידה.
 
אופים את התחתית כ 10 דק עד להזהבה - היא אמורה להיות מעט בהירה.
 
מוציאים מהתנור ומורחים שכבה דקה ואחידה של ריבה .
 
את יתרת הבצק שהשארנו מפוררים לפירורים ומפזרים מעל הריבה - מחזירים לתנור לכ 15 דק נוספות או עד שהפירורים מזהיבים והריבה מבעבעת.
 
מניחים להתקרר - ואז מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים.
 
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר לקישוט.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f206fef0-7f3c-4032-bf7c-43dc2868cc0e','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f206fef0-7f3c-4032-bf7c-43dc2868cc0e','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה