$(function(){setImageBanner('c35bf321-a934-42a1-975f-b37f9697085f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

מסעדת "מאי וואי" חוגגת השבוע 6 שנים להיווסדה של המסעדה ששינתה את כללי המשחק בתחום המזון בעיר. מאז שנפתחה המסעדה, בעליה פתחו סניף משלוחים נפרד, את מסעדת ה"מסאו - בשר וכל השאר" וכן הפכו להיות שותפים בסניף "סעדה דגים" החדש. אז מה סוד ההצלחה שלהם ומה התכניות לעתיד

מערכת אשקלונים | צילום: מסעדת מאי וואי, חוגגת 6 שנים

לפני כשש שנים קיבלו עומרי ומור דביר החלטה ששינתה את חייהם. הם פתחו את מסעדת ה"מאי וואי" שהפכה במהרה לבית החם של חובבי הסושי והאוכל האסיאתי באשקלון. עם ההצלחה הגיע גם התיאבון, תרתי משמע, והשניים החליטו לפתוח סניף נפרד למשלוחים וכן את מסעדת הבשרים החדשה - "מסאו - בשר וכל השאר". לאחרונה, החליטו השניים להרחיב את פעילותם בתחום המזון והפכו שותפים בסניף החדש והמשודרג של "סעדה דגים" באזור התעשייה הצפוני באשקלון. עם המון אהבה ורצון לתת לסועדים אוכל וחוויית שירות שלא מהעולם הזה, הם מסכמים שש שנים ראשונות מאז נכנסו לעסקי המזון בעיר.   
[pic_9170]
הכל התחיל כשלמור ועומרי דביר, זוג נשוי מאשקלון, היה רצון לפתוח עסק בעיר. מור בדיוק סיימה את לימודי התואר שלה בהנדסה וניהול, והיה לשניים ברור כי מנקודה זאת הם יוצאים לדרך עצמאית. מור תמיד אהבה לבשל ויעידו מכריה כי היא אחת הבשלניות הטובות ללא ספק. כזוג צעיר הם תמיד נהגו לצאת וליהנות מאוכל טוב, וזה היה החיבור שהוביל אותם לכך שהם חייבים שתהיה מסעדה אסיאתית טובה באשקלון. "במשך שנה וחצי חרשנו את כל המסעדות הכי טובות בארץ", מספר עומרי. "לא היה נראה לי הגיוני שבכל פעם שנרצה לאכול סושי טוב, אנחנו צריכים לנסוע מחוץ לעיר. לציבור האשקלוני הגיעה מסעדה ברמה גבוהה על מנת שאנשים יוכלו לשבת וליהנות בעיר". לאחר אינספור בירורים ובדיקות, החליטו השניים לצאת לדרך ופתחו את מסעדת ה"מאי וואי" - MAI WAY - שפירוש שמה בסינית הוא "אוכל טעים".  
[pic_9174]
עומרי ומור דהן 

עם פתיחת המסעדה היה ברור שמשהו חדש ומרענן קורה בעיר. הציבור האשקלוני הגיע ופירגן בהמוניו ובעקבות זאת נפתח סניף נוסף למשלוחים בלבד. גם בתחום זה, ניתן בהחלט להגיד שהשירות הטלפוני שינה את הגישה בהזמנת משלוחים בעיר.  
[pic_9169]
ההצלחה במסעדת ה"מאי וואי", גרמה לעומרי ולמור להבין שהקהל האשקלוני צמא לאוכל עדכני וקונספט בילוי שונה. לפני כשנה הם פתחו את מסעדת הבשרים "מסאו -בשר וכל השאר" בה הם מציעים המבורגרים מושחתים במיוחד במגוון טעמים, מנות ראשונות, עסקיות, ארוחות בשריות בצלחת וכריכים וסלטים מיוחדים. 
[pic_9172]
"המסעדות שלנו שונות בטעמים, אבל יש להן נקודות יסוד שעבורנו הן חוקי ברזל: אוכל טעים, טריות ואיכות ללא פשרות, אווירת בילוי", מסבירה מור. "אין מנה בתפריט שאני לא מרכיבה ובאופן אישי בודקת כמה פעמים עם מספר לקוחות ועובדים מה הם חושבים עליה, האם צריך לשנות או לשפר בה משהו. אנחנו נמצאים במסעדות כל הזמן ומוודאים שכל מנה יוצאת בדיוק כפי שהתכוונו כשתכננו אותה. לשמחתי הרבה יש לנו צוות עובדים מדהים שהוא ממש משפחה שנייה עבורנו - מה שהופך את כולם לשותפים מלאים ואכפתיים לכל מה שקורה החל מהרגע בו מתקבלת ההזמנה ועד לרגע שהסועדים מסיימים את הארוחה". 
[pic_9173]
לאחרונה כאמור, הצטרפו מור ועומרי דביר לצוות הוותיק של "סעדה דגים" בסניף החדש שנפתח באזור התעשייה הצפוני באשקלון. "חלק מהותי מהעיסוק שלנו באוכל קשור בחומרי גלם איכותיים, ולכן החיבור הזה היה אך טבעי מכיוון שמשפחת סעדה ללא ספק מובילה בתחום הזה כבר עשרות שנים. עכשיו אנחנו משלבים בין שני הדברים וזה פשוט עולם ומלואו". 
[pic_9175]
סעדה דגים - חנות המפעל החדשה 

מה הסוד שלכם?
"אנחנו עובדים קשה ומשקיעים כל הזמן מחשבה איך לשדרג, לגוון, לחדש, איך להפוך את הארוחה אצלנו לחוויה של ממש מכל הבחינות", אומר עומרי. "בנוסף, אווירת העבודה שלנו היא אווירה משפחתית, אחים של מור הם חלק בלתי נפרד מאיתנו: אלמוג, שוהם וכיסף, וכן השף שלנו שי יונה שהוא כבר משפחה עבורנו. יחד איתם אנחנו חושבים תמיד איך לשפר, מה לשנות, איך שומרים על האיכות וכמובן מייצרים חווית בילוי הרבה מעבר לאוכל מעולה". 

השבוע כאמור מסעדת "מאי וואי" חוגגת 6 שנים להיווסדה ושבוע זה כולו ילווה בחגיגות. אז מה צפוי לנו? ספיישלים חדשים ומיוחדים לשבוע זה, פינוקים בישיבה במקום ובהזמנת משלוחים, וחגיגה אחת גדולה. 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('19fc9f3c-73bb-461c-8620-24899b0fe2d5','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('19fc9f3c-73bb-461c-8620-24899b0fe2d5','/dyncontent/2024/2/26/f4f0d77e-4846-4195-b29d-9e0105dd3737.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('140cb220-9581-4e5e-97e4-59c7984903ba','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('e1ac76ed-bef0-4f25-ba61-3bf656fe178c','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה