בצבעי שלכת - היינות שיחממו לכם את הסתיו

$(function(){setImageBanner('a5aed1b0-6ba2-44ac-9aef-ed8ca7061f8f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

בצבעי שלכת - היינות שיחממו לכם את הסתיו

הסתיו כבר כאן וזה הזמן להוציא מארון המשקאות את היין האדום ואת הרוזה. לא משנה איך אתם אוהבים את היין שלכם, תמיד תוכלו להתחמם בלילות הקרירים עם אחד הזנים המתאימים לרוח התקופה

מזג האוויר בישראל מתאפיין בקיצוניות מסוימת ולצד קיץ לוהט יש לפעמים גם חורף סוער, אבל אין תחליף לסתיו. המיקום שלו על לוח השנה ואחרי החגים מעניק לסתיו ערך מוסף והופך אותו לתקופה מרגשת במיוחד. חוץ מזה, הטמפרטורות הממוצעות בסתיו הרבה יותר נעימות בהשוואה לשאר השנה וכמעט על בסיס יומי אפשר לשבת בגינה או מרפסת כדי להירגע מיום עבודה ארוך.

עם זאת, לא כדאי להסתפק רק במזג האוויר בשביל לחוות את יתרונות הסתיו. מומלץ לנצל את ההזדמנות כדי להוציא מארון המשקאות את היינות המועדפים ולהצטרף לעוד הרבה אנשים שיודעים איך עושים זאת בצורה נכונה.

יינות אדומים: כל מה שצריך בשביל סתיו מושלם

יין אדום מתאים לכל אירוע וכאן טמון סוד ההצלחה שלו. זה היין היחיד שאותו תוכלו לפתוח לבדכם ועם בני זוג, בארוחת ערב קלילה או בארוחת שישי חגיגית וכמובן בפיקניק עם החברים והמשפחה המורחבת. יין אדום גם מוגש בטמפרטורת החדר, כך שאפילו לא תצטרכו להתכונן מראש בשביל לשתות אותו באחד מערבי הסתיו הקרובים.

חוץ מזה, לא צריכים להיות מומחים גדולים ליין בשביל ליהנות ממש שיש לזנים האדומים של הענבים להציע לנו. אפשר להתחיל עם יין רגיל שנמכר בחנויות וברשתות השיווק, לצבור ניסיון עם זנים מיוחדים יותר ולהתייעץ עם אנשי מקצוע כשרוצים להכיר טוב יותר את הענף והתחום. הכי חשוב ליהנות מלגימות ארוכות של היין האדום ולהקדיש מחשבה לטעם העוצמתי, המרוכז והעסיסי שלו.

יינות רוזה: המשקה שעבר הגירה מהאביב

יין רוזה, שנקרא גם יין סמוק, מזוהה עם תקופת האביב ומופק גם הוא מענבים אדומים. עם צבע ורוד, חמיצות מרעננת ואחוזי אלכוהול נמוכים יחסית, הרוזה הפך למשקה מועדף על מי שמבלה את ימי האביב מחוץ לבית וגם על הורים לילדים שרוצים לגוון את השגרה השוחקת. עם זאת, במדינה כמו ישראל אין לנו הרבה הזדמנויות ליהנות ממזג אוויר נעים, לכן גם אין סיבה לוותר על יינות רוזה בסתיו.

הרוזה עבר הגירה מהאביב והוא נפוץ בחנויות לכל אורך עונות השנה. את הרוזה אפשר לשתות בכוס נמוכה עם קצת קרח מהבוקר ועד הלילה, כל עוד מלווים אותו בנשנוש קל. ניתן גם להגיש את הרוזה בתחילת ארוחות גדולות או לשמור אותו לקינוח מפנק.

בתהליך הייצור של היין משאירים את הקליפות במהלך התסיסה רק לכמה שעות בשביל להפיק את הצבע הוורוד, ויש כאלה שמתייחסים אליהם כשייכים למשפחת היינות הלבנים בכל הנוגע לטמפרטורת הגשה מומלצת של 10-14 מעלות.

*המדור הינו מדור צרכני ואין לייחס לנאמר בו תחליף לייעוץ מקצועי. ט.ל.ח


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('64f0303e-2f7d-4566-93b2-eac42b593237','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('64f0303e-2f7d-4566-93b2-eac42b593237','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה