מתכון: קרקר מקמח מלא עם גרעינים

$(function(){setImageBanner('cfe389ac-085f-46be-9ebb-da4b9dfc523c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

מתכון: קרקר מקמח מלא עם גרעינים

קלוריות למנה: כ- 35 קלוריות לקרקר

רכיבים:

1/2 כוס קמח מלא

1/2 כוס שיבולת שועל

3 כפות שומשום

1/3 כוס גרעיני דלעת בלי קליפה ולא קלויים

3 כפות שמן זית

כפית מלח

אפשר להוסיף מעט פלפל שחור אם אוהבים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות

מערבבים את כל החומרים לתערובת בקערה, קודם את המוצרים היבשים ואח"כ מוסיפים את שמן הזית ומערבבים.

על תבנית מניחים נייר אפייה ומשטחים את התערובת על גבי התבנית לשכבה דקה ואחידה.

מכניסים לתנור את התבנית ואופים כ-10 דקות עד להתייצבות, כשעדיין התערובת רכה.

מוציאים מהתנור וחותכים לריבועים קטנים או גדולים (איך שאוהבים).

מכניסים שוב לתנור ואופים לעוד כ-20 דקות או עד להזהבה.

מוצאים מהתנור לצינון ומפרידים את הקרקרים זה מזה.

 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('eb5b3cf2-c539-4cd0-8448-01ddfcb8dc34','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eb5b3cf2-c539-4cd0-8448-01ddfcb8dc34','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה