$(function(){setImageBanner('656c3216-0f48-40cd-82c1-373b16331096','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

קציצות בשר אפויות, העשירות בברזל וב-B12

רכיבים (ל כ-15 קציצות)

 

500 גרם בשר הודו או בקר (כתף או שריר הזרוע)

 

2 בצלים קצוצים דק

2 שיני שום

רבע צרור פטרוזיליה קצוצה

רבע צרור כוסברה קצוצה

רבע צרור שמיר קצוץ

ביצה אחת טרופה

3 כפות קוואקר

2 כפות שקדים טחונים

שמן זית לשימון נייר האפייה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. חממו תנור ל-180 מעלות.
  2. ערבבו בקערה את הבשר עם עשבי התיבול, הבצלים והשום לתערובת אחידה.
  3. הוסיפו את הביצים, הקוואקר, השקדים, המלח והפלפל, וערבבו לתערובת אחידה.
  4. שימו את התערובת ל-30 דקות לערך במקרר כדי שתספוג את הטעמים.
  5. צרו קציצות והניחו אותם על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית.
  6. אפו במשך כ-15 דקות.
  • ניתן להקפאה, כך שאפשר לחמם ולאכול אפילו תוך כדי הנקה, קל להכנה, זמין ונגיש!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6683a7f9-4dcb-4839-8888-f4288907c7fe','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6683a7f9-4dcb-4839-8888-f4288907c7fe','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה