מערכת אשקלונים | צילום: השף טל טילינגר 

חוויה קולינארית עולמית הגיעה לאשקלון: השף, טל טילינגר, שהינו בעל ניסיון רב בתחום הקולינריה בבתי המלון בארץ ובעולם, הגיע למתחם האירועים החדש "דה וינצ'י". טל מביא איתו עולם עשיר של לא פחות מ-18 מטבחים בהם הוא מתמחה.


לכנס איגוד השפים העולמי שהתקיים לאחרונה בארה"ב, הגיע גם השף מאשקלון טל טילינגר. טל, היה אחד מבין 80 שפים מכל העולם, שזכו לקחת חלק וללמוד וללמד מתוך הידע הנרחב אותו הוא צבר במרוצת השנים. טל מתמחה כאמור במה שנקרא מטבח פיוז'ן – מטבח עכשווי. הוא בוגר בית הספר "תדמור" וכבר למעלה מ-35 עובד כשף במקומות הטובים ביותר בארץ ובעולם.

כל מי שהגיע לאחרונה לאולם האירועים "דה וינצ'י" במלון לאונרדו באשקלון, כבר הרגיש את השינוי. "בחודש וחצי האחרונים עשיתי מהפך קולינרי", מספר טל. "ניתן למצוא אצלנו בתפריט את כל 18 המטבחים שאני מתמחה בהם והתגובות מדהימות. כבר בשלב הטעימות אנשים רואים שיש כאן משהו שהוא רחוק מהסטנדרט הכללי. יש לנו מטבח איטלקי, אסיאתי, פרסי, עירקי, מרוקאי, גרוזיני ואפילו בוכרי. אנשים שמגיעים מאוד מופתעים ונהנים מהטעמים הלא צפויים והמיוחדים".