$(function(){setImageBanner('1487266b-4adb-4e72-a4bf-d91001c06aa2','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

מתכון מנצח לפבלובה עם תותים

מצרכים:

4 חלבונים

1 וחצי כוסות סוכר
כף וחצי קורנפלור
חצי כפית חומץ
 
לקרם:
250 מל שמנת מתוקה
40 גרם פודינג וניל
 
תוספת:
תותים חתוכים
סוכר - לפי הטעם
2 כפות מים
 
חממו תנור ל 140 מעלות
 
מנקים את המיקסר היטב לפני ההכנה בעזרת נייר סופג וחומץ- נקו את הקערה ואת המקציף עצמו.
 
מתחילים להקציף את החלבונים ולאחר כדקה מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה, חצי כוס בכל פעם, ממשיכים להקציף עד שהקצף מבריק ויציב.
הורידו את מהירות ההקצפה למהירות איטית והוסיפו את הקורנפלור והחומץ והקציפו רק עד שהכל מתאחד - לא יותר מידי.
 
מניחים ערימות מרנג על תבנית מרופדת בנייר אפייה - אפשר בעזרת 2 כפות או בעזרת שקית זילוף.
 
אופים במשך שעה וחצי עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
שימו לב : לא פותחים את דלת התנור בזמן האפייה - לפחות בשעה ורבע הראשונות!
 
במיקסר - מכינים את הקרם,
מקציפים את השמנת עם הפודינג לקצף יציב.
 
מרכיבים את המנה :
שמים כף גדושה של שמנת על גבי הפבלובה, ומפזרים את התותים מסוכרים.
 
בתיאבון :)

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bd753add-cbdc-41a0-81b3-627725e2a263','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bd753add-cbdc-41a0-81b3-627725e2a263','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה