קלוריות למנה: כ- 35 קלוריות לקרקר

רכיבים:

1/2 כוס קמח מלא

1/2 כוס שיבולת שועל

3 כפות שומשום

1/3 כוס גרעיני דלעת בלי קליפה ולא קלויים

3 כפות שמן זית

כפית מלח

אפשר להוסיף מעט פלפל שחור אם אוהבים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות

מערבבים את כל החומרים לתערובת בקערה, קודם את המוצרים היבשים ואח"כ מוסיפים את שמן הזית ומערבבים.

על תבנית מניחים נייר אפייה ומשטחים את התערובת על גבי התבנית לשכבה דקה ואחידה.

מכניסים לתנור את התבנית ואופים כ-10 דקות עד להתייצבות, כשעדיין התערובת רכה.

מוציאים מהתנור וחותכים לריבועים קטנים או גדולים (איך שאוהבים).

מכניסים שוב לתנור ואופים לעוד כ-20 דקות או עד להזהבה.

מוצאים מהתנור לצינון ומפרידים את הקרקרים זה מזה.