מתכון לכנאפה משגע מאת השף, אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'

מרכיבים:

•    600 גרם שערות קדאיף
•    100 גרם חמאה מומסת
•    800 גרם גבינת מוצרלה
•    200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
•    כוס סוכר
•    כוס מים
•    חצי לימון
•    כף אחת של מי ורדים
הוראות הכנה:

•    ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
•    מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
•    שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות

הכנת מי סוכר:

•    מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
•    יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה