$(function(){setImageBanner('28f28781-0e52-42ba-b2ae-204ed19c4438','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
כנאפה משגע
מתכון לכנאפה משגע מאת השף, אסף גרניט, היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'
מרכיבים:
$(function(){setImageBanner('7dbdd9fb-2aac-4ef9-afa1-9833528d1649','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
• 600 גרם שערות קדאיף
• 100 גרם חמאה מומסת
• 800 גרם גבינת מוצרלה
• 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
• כוס סוכר
• כוס מים
• חצי לימון
• כף אחת של מי ורדים
הוראות הכנה:
• ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
• מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
• שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות
הכנת מי סוכר:
• מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
• יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8f05e8fd-af06-4fed-9b84-b808698d22e7','/dyncontent/2024/2/26/f4f0d77e-4846-4195-b29d-9e0105dd3737.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8f05e8fd-af06-4fed-9b84-b808698d22e7','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('9709caa8-a1f5-4743-b9bf-29707a43deac','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('0c9c4694-8756-46ef-a876-1d5f705d0d1c','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|