רכיבים (ל כ-15 קציצות)

 

500 גרם בשר הודו או בקר (כתף או שריר הזרוע)

 

2 בצלים קצוצים דק

2 שיני שום

רבע צרור פטרוזיליה קצוצה

רבע צרור כוסברה קצוצה

רבע צרור שמיר קצוץ

ביצה אחת טרופה

3 כפות קוואקר

2 כפות שקדים טחונים

שמן זית לשימון נייר האפייה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. חממו תנור ל-180 מעלות.
  2. ערבבו בקערה את הבשר עם עשבי התיבול, הבצלים והשום לתערובת אחידה.
  3. הוסיפו את הביצים, הקוואקר, השקדים, המלח והפלפל, וערבבו לתערובת אחידה.
  4. שימו את התערובת ל-30 דקות לערך במקרר כדי שתספוג את הטעמים.
  5. צרו קציצות והניחו אותם על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית.
  6. אפו במשך כ-15 דקות.
  • ניתן להקפאה, כך שאפשר לחמם ולאכול אפילו תוך כדי הנקה, קל להכנה, זמין ונגיש!