$(function(){setImageBanner('65d0fac8-00ca-40db-9957-0f581641a22b','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

מתכון לקיש קישואים חמים וטעים

לבצק: 
1 ביצה 
2 כוסות קמח 
1 כף מים קרים 
חצי כפית מלח 
150 גרם מחמאה חתוכה לקוביות

למילוי: 
3 קישואים מגורדים
בצל קצוץ 
שמנת מתוקה לבישול 
100 גרם גבינה צהובה מגורדת 
100 גרם גבינת עיזים (או כל גבינה שאתם אוהבים עם אחוז שומן גבוה) 
1 ביצה
חופן פירורי לחם

- תחילה לשים את כל חומרי הבצק יחד, מגלגלים לכדור - ומניחים במקרר, בינתיים מכינים את המילוי.

במחבת עם מעט שמן נטגן את הבצל עד להזהבה, נוסיף את הקישואים ונערבב קלות. (לא לטגן את הקישואים יתר על המידה).
לאחר מכן נעביר הכל לקערה ואליה נוסיף את השמנת, ביצה, הגבינות המגורדות וחופן פירורי לחם ונערבב היטב. 
נתבל: 
פלפל לבן, מלח ואגוז מוסקט.

לאחר מכן יש להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד אותו בתבנית לעובי של חצי סמ- יש לשים לב להצמיד בצק גם לדופן התבנית כך שיצור לנו כמו קערה בתוך התבנית. 
את המילוי נמזוג פנימה- 
יש לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כחצי שעה. 

את הקישואים ניתן להחליף בפטריות, כרישה או בטטה.

בתיאבון ;)


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('018509de-9774-48c5-8ba1-2ee84bc5d2a5','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('018509de-9774-48c5-8ba1-2ee84bc5d2a5','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה