מצרכים:
115 גרם שוקולד מריר
15 גרם חמאה
55 גרם ביצים
35 גרם סוכר
15 גרם ליקר תפוז
35 גרם קמח
35 גרם אבקת שקדים
1 גרם אבקת אפייה

כ״מ סוכר
כ״מ אבקת סוכר

אופן ההכנה ;
ממיסים שוקולד וחמאה על בן מארי, אם רוצים פרווה פשוט להשתמש במחמאה.
לאחר שהכל נמס מוסיפים בעזרת מטרפה- ביצים, סוכר, ליקר, ניתן להוסיף גם גרידת תפוז, קמח, אבקת שקדים ואבקת אפייה. מערבבים הכל היטב.
משטחים את המסה על משטח סיליקון בצורת מרובע עד כמה שאפשר - מכניסים למקרר ללפחות שעה.
לאחר מכן חותכים למרובעים קטנים שווים. כל מרובע נגלגל לעיגול ונטבול היטב בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר. נניח במרחקים שווים בתבנית אפייה.
200-180 מעלות - 3-4 דק עד שמתחילה העוגייה להתפוצץ - מוציאים.
הן רכות בהתחלה ואז יתקשו בחזרה. שימו לב לא לייבש אותן :)
בהצלחה :)