עוגת תפוחים וקינמון קלילה

$(function(){setImageBanner('462f2554-e11a-4a44-a859-31bcac4b78b0','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

עוגת תפוחים וקינמון קלילה

מלית תפוחים :
600 גרם קוביות תפוחים (קלופות )
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר דמררה

עוגה:
160 גרם ביצים
170 גרם סוכר לבן
גרידת לימון
180 גרם שמן
180 גרם קמח מנופה
90 גרם שקדים טחונים
כפית סודה לשתיה
כפית קינמון

אופן ההכנה

מבשלים בקלחת את קוביות התפוחים (חיתכו לקוביות קטנות) עם הסוכר והחמאה עד שהתפוחים מתרככים והנוזלים מתאדים.
שטחו את המסה על נייר אפייה וקררו.

במיקסר על מהירות גבוהה נקציף את הביצים עם הסוכר עד לקצף צהבהב ותפוח.
לאחר מכן הוסיפו שמן במהירות בינונית לאט לאט.
בקערה נפרדת נערבב יחד קמח, סודה לשתיה, קינמון ואת השקדים.
ונוסיף לביצים, המשיכו להקציף ממש מעט עד להטמעה- והוסיפו ידנית את גרידת הלימון והתפוחים.

ניצוק לתבנית משומנת קלות.
לקישוט:
חיתכו תפוח לפרוסות דקות ביותר וסדרו במניפה.

נאפה בתנור 160 מעלות כ 40 דק או עד שקיסם יוצא יבש.
מתאים ל 2 תבניות אינגליש קייק
או לתבנית קוטר 24.
ניתן לפזר אבקת סוכר מעל העוגה כאשר בית מתקררת.
חג שמח :)


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f257d51c-edea-4b4c-9244-143d6f9eedc7','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f257d51c-edea-4b4c-9244-143d6f9eedc7','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה