$(function(){setImageBanner('e958aa8d-ff82-46fa-a7c0-fefcf89f7503','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

טאג'ין מתוק

קדירה ארומאטית של שוקי עוף עסיסיים בשילוב פירות מיובשים בניחוח ברנדי ודבש פריחת הבצל.
 
המצרכים :
 200 גרם מיקס פירות יבשים: תאנים, משמשים, שזיפים מגולענים, צימוקים, אגוזי מלך, פיסטוקים.
  50 גרם סוכר. 
חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ.
 1 מקל קינמון.
 3 כפות דבש פריחת בצל.
 3 כפות ברנדי.
 2 בצלים קצוצים מטוגנים.
 4 שוקי עוף טריים.
 1 כף שמן זית.

אופן ההכנה :
משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים. מחממים מחבת על להבה נמוכה, מוסיפים את השמן ומטגנים את שוקי העוף  כ-3 דקות לסגירת נקבוביות הבשר. מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב. מוסיפים את הג'ינג'ר והבצל ומטגנים דקה נוספת לפתיחת הטעמים. מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים יחד כ-10 דקות לחיבור החומרים. מעבירים לטאג'ין להמשך אפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים יחד כ-35 דקות. מגישים בטאג'ין חם, מקשטים במקל קינמון וענף טימין.


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('eae1c369-4a93-44bd-92b3-13c3407c16a7','/dyncontent/2024/4/14/9ac4a702-5299-4632-9087-af711dcb1bd1.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eae1c369-4a93-44bd-92b3-13c3407c16a7','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה